sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Juhlien valmisteluja ja ... juurihoitoja emännän puistoalppiruusuille...


On taas aika, että kouluissa laulellaan suvivirret ja.. eskareissa reissulaulut (.. sellaisen emäntäkin lauleli eskariryhmässä... tippa linssissä).


Talon koululaiset .. ja opiskelijat sitten suvivirtensä.

Talo täyttyi tänäkin vuonna juhlavalmisteluista. Siihen malliin, että meitä ihan ärsytti.. ja lepotauot olivat paikallaan. Joka paikassa olimme tiellä.. ja mehän vaan autettiin .. milloin siivomisessa.. aina niiltä mämmäreiltä tippuu kädestä jotain maahan (lue: ruokaa!!) kun keittiössä häärivät.


Ja puutarhassakin olemme kovasti apuna.. Olli ainakin.. joka on monen monta kertaa ilmastoinut emännän tänä vuonna istuttamat puistoalppiruusut. Joka kerta tuo emäntä kiittää meitä hihkaisemalla "voi ei taas.. kiitosta vaan".. ja lapio ne mullat (happamia ovat .. kuten kettu sanoi pihlajanmarjoista).. juurille..


Ja siellä roiskuu missä rapataan.. sitä isäntä ei ymmärrä, että valkoinen bichon VOI ahertaa puutarhahommissa että vaan valkoiset hampaat näkyy :).. jostain syystä isäntä ei ollenkaa kiitä kun Olli marssii kuistinovesta sisään ja hymyilee vaan niillä valkoisilla hampaillaan....

Isäntä nakkasi Ollin tässä männäpäivänä boksiin ja.. unohti sinne yöksi.. ja arvaa oliko neito -Olli aika näreissään.. ja vaan vähän hoiti puutarhaa...


Huh huh! Eikö noille kelpaa mikään....

1 kommentti:

Hansu kirjoitti...

Onneksi on olemassa "Jaanan" blogi Hih!
Tässä saa oihan mykkyrässä naureskella,,,,jotta boksiin unohti toisen tsih! Haleja pikkupuutarhurille Ja Yammyhienohelmalle!
Meil' on takapiha kuin miinakenttä kuopissa, kun mamma ja kakara touhuaa....kukat saa silti olla rauhassa.