perjantai 16. marraskuuta 2012

Marraskuu - vuoden märin ja synkin kuukausi

Otsikon mukaiseen johtopäätökseen olen tullut minäkin - tämän sateisen kesän johdattelemana.
Jos nyt en ole mikään talvifriikki niin - 5 asteen kuivat pakkaskelit "maistuisi" mullekin - ilman sitä pääkallokeliä. Kiitos ♥.

Tämä pimeys on saanut minutkin tarttumaan noihin sisustusvaloihin ja niitä on sijoitettu jo niin ulko- kuin sisätilohin piristämään ja luomaan tunnelmaa.

Esiopettajan päivät ovat täyttyneet innokkaiden esioppilaiden tiedonhalun ruokkimisesta ja vanhempainvarteista.  Taitaa olla niin opettajalla kuin lapsilla ajatukset jo kovasti siinä joulunajassa.


Perheemme karvainen kaveri Yammy alias Leeward´s One Lucky Fella vietti tässä juuri 6-vuotissynttäreitään. Iloinen bichonkaveri on perheen ilopilleri. Yammy johtaa laumaansa. Olli - tyttö nimeltä Olivia - siis saa varmaa otetta omasta paikastaan. Tosin tarvittaessa Ollikin osaa näyttää Yammylle paikan. Joka-aamuiset aamulenkit herättelevät emännän aamutoimiin. Iltapisulenkkikin pitää talonväen kummasti päiväjärjestyksessä. Bichonin omistajan tapaan odottelemme täällä sitä aikaa kun maa jäätyy ja valkoturkkiset seurakoiramme pääsevät ulkoilemaan vapaammin.

3 kommenttia:

Lettu kirjoitti...

Kurkistelen täällä blogiasi :)
terkuin Leena

Lettu kirjoitti...

Kurkistelen täällä blogiasi :(
terkuin kirjekamusi Leena

Lettu kirjoitti...

Kurkistelen täällä blogiasi :(
terkuin kirjekamusi Leena