perjantai 28. joulukuuta 2012

.. josko joulu meillä olisi ainainen....

No, ei nyt varmaankaan ihan jokapäiväinen joulu. Kerran vuodessa se on todella tervetullut vieras. Tänäkin vuonna vaan harmittavan vähän sain valmisteltua tätä odotettua vierasta. Mutta eipä tuo ole kumman kranttu eli joka torppaan se tulee vaikkei taloa niin katosta lattiaan siivoaisikaan tai leipoisi viikkotolkulla ihan hullunkiilto silmissä.

Joulupukin vierailu kuuluu jokavuotiseen traditioomme. Nyt Jessi (4 v) oli jo hieman tottuneempi pukin vierailuun. Olihan tonttu toimittanut Jessille kirjeenkin mummolan leikkimökin verannalle - leikkimökkiin kun ei päässyt, koska sen oven edessä oli nurmikon ilmastoija talvisäilössä (kiitos, että varastotila on vähän vähissä tätä nykyään). Veera (2 v) oli taas sitä mieltä, että moisen puhanutun ei tänne tarvitse tulla.  Mutta lahjavuoro lepytti tämänkin temperamenttisen nuoren neidon. Jopa yhteiskuvaan pukin kanssa lupautui. Pukki ei vaan saanut koskea häneen - eikä sen puolin isosiskoon Jessiinkään.

Yammylle joulupukki oli vaatetuksensa värinen - kuten aikaisempinakin kuutena jouluna. Tähän ei auta tippaakaan se, että itse saapui kotiimme jouluaattona 2006!

Joulurauha on siis hiipinyt joululoman ajaksi taloon. Mikäs on mukavampaa kuin nauttia kynttilän valosta ja joulusuklaasta ja ... lomailla.

Oikein hyviä joulunvälipäiviä kaikille lukijoillemme ♥

Ei kommentteja: